|||
hej lille venhej lille ven
Up next Tyve års blog-jubilæum Forleden tog jeg lige en tur med at rydde op i mine data på Google, og i den forbindelse opdagede jeg, at jeg stadig havde mine gamle posts liggende Træd væk fra købeknappen Jeg er en lille smule stolt af mig selv i dag. For en måneds tid siden skrev jeg mig op på en liste for at få besked, når den nye version af en
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh