|||

Heavy sh*t

Nu har jeg selvmålt i over 5 år, og lavet utallige små og større omlægninger af min kost og motion og søvn og så videre.

Men det kommer stadig bag på mig, hvor komplekst et system vi er - ikke mindst når jeg i en uge har bevæget mig som jeg plejer, spist væsentlig mindre, og alligevel har taget et halvt kilo på…

Det overordnede mål er naturligvis at leve sundt, men jeg indrømmer også at jeg har en idealvægt jeg gerne vil ned på eller holde, afhængig af situationen.

Altså min egen forestilling om den “rigtige” vægt - jeg er nemlig langt fra sikker på at min krop egentlig er enig.

Vi har et…belastet…forhold, min krop og jeg.

Up next Funky shroom ude af fokus Apropos Twitter og et muligt exodus Jeg er også på Mastodon - et potentielt Twitter-alternativ, der boblede op for et par år siden, og måske får ny vind i sejlene efter Twitters mest
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh