|||

Heavy sh*t

Nu har jeg selvmålt i over 5 år, og lavet utallige små og større omlægninger af min kost og motion og søvn og så videre.

Men det kommer stadig bag på mig, hvor komplekst et system vi er - ikke mindst når jeg i en uge har bevæget mig som jeg plejer, spist væsentlig mindre, og alligevel har taget et halvt kilo på…

Det overordnede mål er naturligvis at leve sundt, men jeg indrømmer også at jeg har en idealvægt jeg gerne vil ned på eller holde, afhængig af situationen.

Altså min egen forestilling om den “rigtige” vægt - jeg er nemlig langt fra sikker på at min krop egentlig er enig.

Vi har et…belastet…forhold, min krop og jeg.

Up next Funky shroom ude af fokus Apropos Twitter og et muligt exodus Jeg er også på Mastodon - et potentielt Twitter-alternativ, der boblede op for et par år siden, og måske får ny vind i sejlene efter Twitters mest
Latest posts Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist