|||

Harddisk-jubilæum

I dag er det 30 år siden, at Tore Leifer bød velkommen til det spritnye radioprogram Harddisken på DR P1. Som tiden dog flyver.

Jeg tilbragte omkring 20 år af mit liv med at lave Harddisken, og selvom jeg er rigtig glad for at være selvstændig podcastproducent i dag, så vil Harddisken – og ikke mindst de mennesker jeg arbejdede med på redaktionen – altid have en stor, fast plads i mit hjerte ❤️

Det første officielle DR-foto fra da jeg blev vært på HarddiskenDet første officielle DR-foto fra da jeg blev vært på Harddisken

Tusind tak til Føhns, Anders K., Hesseldahl, Jens og alle de mange andre som var med til at starte – eller har været med til at lave – mit yndlingsprogram nogensinde.

Up next 14.190 skridt om dagen Promptkursus Efter over et år med ChatGPT og diverse andre samtalerobotter i forskellige versioner, fik jeg endelig i juleferien taget mig sammen til at begynde
Latest posts Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde