|||

Harddisk-jubilæum

I dag er det 30 år siden, at Tore Leifer bød velkommen til det spritnye radioprogram Harddisken på DR P1. Som tiden dog flyver.

Jeg tilbragte omkring 20 år af mit liv med at lave Harddisken, og selvom jeg er rigtig glad for at være selvstændig podcastproducent i dag, så vil Harddisken – og ikke mindst de mennesker jeg arbejdede med på redaktionen – altid have en stor, fast plads i mit hjerte ❤️

Det første officielle DR-foto fra da jeg blev vært på HarddiskenDet første officielle DR-foto fra da jeg blev vært på Harddisken

Tusind tak til Føhns, Anders K., Hesseldahl, Jens og alle de mange andre som var med til at starte – eller har været med til at lave – mit yndlingsprogram nogensinde.

Up next 14.190 skridt om dagen Promptkursus Efter over et år med ChatGPT og diverse andre samtalerobotter i forskellige versioner, fik jeg endelig i juleferien taget mig sammen til at begynde
Latest posts Vandretur på den afslappede facon De sidste eventyr i Alperne Flere Alpe-eventyr På eventyr i Alperne I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration