|||

Grundstofdag 2021 - Anders fylder tin

Det er blevet tid til den årlige kampagne for konceptet #grundstofdag - naturligvis fordi jeg i dag fejrer min egen.

Denne gang fylder jeg ‘tin’ - et skarpt hjørne, må man sige, men et ydmygt metal.

Et par snaser om tin fra lex.dk:

Det er et tungmetal (hovhov, jeg har tabt mig!), med atomtegn Sn, efter det latinske stannum.

Det findes kun i ringe mængde i naturen (jeg er mig bekendt kun mig).

Det har ingen kendt funktion i levende organismer (hmm), men er heller ikke giftigt (kan dog lejlighedsvis have en skarp tunge).

Når tin henligger i luften, er det forholdsvis stabilt (det lyder som mig).

Husk at markere jeres og andres #grundstofdag derude – og så vil jeg i hvert fald forsøge at nyde min 🇩🇰😀

Up next 50-75 For en måneds tid siden lagde jeg kortene på bordet og fortalte at jeg var igang med en slags slankekur. Den korte version er, at jeg i nogle Min ven, makrobillen
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot