|||

Grafik-o-rama

Jeg vil ikke kommentere voldsomt meget på resultatet af valget, blot nævne, at jeg personligt var mere end tilfreds med at få en rød blok tilbage, og temmelig lettet over at Stram Kurs ikke fik mandater.

Uanset om man er glad eller skuffet, så er det her virkelig en funky grafik fra DR:

Sådan har danskernes stemmer skabt et helt nyt, politisk danmarkskort

Up next Klimatosse Temperaturen på internettet Mary Meeker har skrevet sin årlige moppedreng af en rapport om internettets tilstand. Vox har hjulpet os med at koge de over 300 slides ned til en
Latest posts Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist