|||

Goddag igen

Jeg har et stykke tid været på jagt efter et sted at lægge mine blogging-anstrengelser, som ikke lige var et stort, tracking- og annoncedrevet foretagende.

Jeg har en stund udforsket micro.blog, men synes ikke det har været lige i øjet (i en senere post vil jeg fortælle lidt mere om hvorfor).

Man kunne selvfølgelig bare installere endnu en WordPress-opsætning på et webhotel, men det er så stort og rodet og skal hele tiden opdateres.

Jeg har derfor ledt efter et helt enkelt - næsten skrabet - setup, og gerne et hvor jeg har så meget kontrol over selve teksten (eller rettere: tekst-filerne), som muligt.

Jeg faldt for nylig (igen) over Blot.im som er en hosting-tjeneste, der bruger en af mine egne Dropbox-mapper som udgangspunkt.

Her lægger jeg så en helt enkel mappestruktur med posts, sider og billeder - og ikke meget mere.

Og håbet er, at det er så tilpas enkelt og nemt at bruge, at jeg kan bruge det som en slags lifelog - i hvert fald til de tanker, links, tekster, billeder og ideer, som ikke er private nok til at ryge i Day One.

Jeg er lidt i tvivl om hvorvidt jeg skal sætte IFTTT op til at auto-poste alting til Twitter. Det ser vi på. Foreløbig skal jeg lige ind i det…

Up next Ugens Pensum #14: Kode og manipulation Der er kun to artikler i denne uges Pensum, men den ene er en total whopper, så dér. Men vi lægger ud med den relativt korte (Instapaper siger “12 Bird Water Sky
Latest posts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline