|||

Goddag igen

Jeg har et stykke tid været på jagt efter et sted at lægge mine blogging-anstrengelser, som ikke lige var et stort, tracking- og annoncedrevet foretagende.

Jeg har en stund udforsket micro.blog, men synes ikke det har været lige i øjet (i en senere post vil jeg fortælle lidt mere om hvorfor).

Man kunne selvfølgelig bare installere endnu en WordPress-opsætning på et webhotel, men det er så stort og rodet og skal hele tiden opdateres.

Jeg har derfor ledt efter et helt enkelt - næsten skrabet - setup, og gerne et hvor jeg har så meget kontrol over selve teksten (eller rettere: tekst-filerne), som muligt.

Jeg faldt for nylig (igen) over Blot.im som er en hosting-tjeneste, der bruger en af mine egne Dropbox-mapper som udgangspunkt.

Her lægger jeg så en helt enkel mappestruktur med posts, sider og billeder - og ikke meget mere.

Og håbet er, at det er så tilpas enkelt og nemt at bruge, at jeg kan bruge det som en slags lifelog - i hvert fald til de tanker, links, tekster, billeder og ideer, som ikke er private nok til at ryge i Day One.

Jeg er lidt i tvivl om hvorvidt jeg skal sætte IFTTT op til at auto-poste alting til Twitter. Det ser vi på. Foreløbig skal jeg lige ind i det…

Up next Ugens Pensum #14: Kode og manipulation Der er kun to artikler i denne uges Pensum, men den ene er en total whopper, så dér. Men vi lægger ud med den relativt korte (Instapaper siger “12 Bird Water Sky
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning