|||

Goddag igen

Jeg har et stykke tid været på jagt efter et sted at lægge mine blogging-anstrengelser, som ikke lige var et stort, tracking- og annoncedrevet foretagende.

Jeg har en stund udforsket micro.blog, men synes ikke det har været lige i øjet (i en senere post vil jeg fortælle lidt mere om hvorfor).

Man kunne selvfølgelig bare installere endnu en WordPress-opsætning på et webhotel, men det er så stort og rodet og skal hele tiden opdateres.

Jeg har derfor ledt efter et helt enkelt - næsten skrabet - setup, og gerne et hvor jeg har så meget kontrol over selve teksten (eller rettere: tekst-filerne), som muligt.

Jeg faldt for nylig (igen) over Blot.im som er en hosting-tjeneste, der bruger en af mine egne Dropbox-mapper som udgangspunkt.

Her lægger jeg så en helt enkel mappestruktur med posts, sider og billeder - og ikke meget mere.

Og håbet er, at det er så tilpas enkelt og nemt at bruge, at jeg kan bruge det som en slags lifelog - i hvert fald til de tanker, links, tekster, billeder og ideer, som ikke er private nok til at ryge i Day One.

Jeg er lidt i tvivl om hvorvidt jeg skal sætte IFTTT op til at auto-poste alting til Twitter. Det ser vi på. Foreløbig skal jeg lige ind i det…

Up next Ugens Pensum #14: Kode og manipulation Der er kun to artikler i denne uges Pensum, men den ene er en total whopper, så dér. Men vi lægger ud med den relativt korte (Instapaper siger “12 Bird Water Sky
Latest posts En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist Tot – uden knold Musik i listeform Close but no Korte noter – nu i Obsidian Man trækker i en løs tråd… Korte noter Hvilested med hvileplads Tekstet for poesihæmmede Blad i forårssol Anti-mål Grundstofdag har fået sin egen side Nostatrip med troubaduren Har jeg nævnt at jeg godt kan lide tåge Hyg og Byg i Billund Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg