|||

Gang i podcast-land

Der sker virkelig ting i podcast-universet for tiden.

Bare lige på det seneste har Spotify jo købt både Gimlet og Anchor, og nu vil tre danskere - blandt andet min tidligere P1-redaktør Nikolaj Koppel - lave tjenesten Podimo, der med en lidt flad vending skal være “Netflix for podcast”, skriver Politiken:

Nikolaj Koppel & Co. vil bruge millioner på at blive Netflix for podcasts:

Det bliver afgjort lidt af en udfordring, men jeg ønsker dem alt mulig held og lykke!

(Og så kan jeg ikke lade være med at spekulere på, om den tragiske afvikling af 24syv kan blive en bonus? Snart står adskillige radioværter og -producenter klar med grydeklare og afprøvede ideer, som jo snildt kunne transplanteres over i Podimo. Bare en idé…)

Up next Domænesjov Nu vil jeg ikke afsløre for meget, men jeg har gang i et nyt, spændende projekt, som jeg glæder mig til snart at fortælle om! Men i den forbindelse Shoppomani Det er virkelig utroligt så let det er, pludselig at blive revet med af trangen til at opgradere, udvide og bare købe NYT! Jeg er stadig ikke
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot