|||

Gang i podcast-land

Der sker virkelig ting i podcast-universet for tiden.

Bare lige på det seneste har Spotify jo købt både Gimlet og Anchor, og nu vil tre danskere - blandt andet min tidligere P1-redaktør Nikolaj Koppel - lave tjenesten Podimo, der med en lidt flad vending skal være “Netflix for podcast”, skriver Politiken:

Nikolaj Koppel & Co. vil bruge millioner på at blive Netflix for podcasts:

Det bliver afgjort lidt af en udfordring, men jeg ønsker dem alt mulig held og lykke!

(Og så kan jeg ikke lade være med at spekulere på, om den tragiske afvikling af 24syv kan blive en bonus? Snart står adskillige radioværter og -producenter klar med grydeklare og afprøvede ideer, som jo snildt kunne transplanteres over i Podimo. Bare en idé…)

Up next Domænesjov Nu vil jeg ikke afsløre for meget, men jeg har gang i et nyt, spændende projekt, som jeg glæder mig til snart at fortælle om! Men i den forbindelse Shoppomani Det er virkelig utroligt så let det er, pludselig at blive revet med af trangen til at opgradere, udvide og bare købe NYT! Jeg er stadig ikke
Latest posts Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde