|||

Gamle serier på DR

Når man skærer ned på antallet af streamingtjenester giver det også anledning til at grave i public service-arkiverne, og vi har opdaget serier som vi aldrig skænkede en tanke (eller overhovedet anede eksisterede) da de blev sendt på DR oprindelig.

Sidste år pløjede vi os igennem Borgen, og i år er turen kommet til Arvingerne, som vi foreløbig er 7 afsnit inde i (og der er to sæsoner mere).

Det er absolut ikke fordi det er stor kunst eller har en særlig cinematografisk kvalitet – men det er overraskende underholdende.

Første sæsonFørste sæson

Og så har serien i øvrigt noget mindre af den der udbredte danske skuespilsyge, hvor alle taler som om de står på de skrå brædder og læser op af manuskriptet for første gang. De fleste formår faktisk her at få dialogen til at flyde ret naturligt.

Jeg ved ikke om vi kommer igennem alle tre sæsoner, men lige nu har jeg i hvert fald nået det stadie, hvor jeg begynder at tale om karaktererne henover middagsbordet som om de var ægte personer, og jævnligt tænker over de mange drejninger i handlingen.

Måske er jeg bare blevet gammel nok til at være i målgruppen 😉

Up next Keep your hands off the Stash Ligesom jeg altid allerede er på udkig efter spændende nye planlægnings-apps, så er jeg også altid parat til at blive fristet af nye note-tjenester. There is no I in team Det er jo normalt en talemåde man bruger (på engelsk), når folk med lidt for store egoer glemmer at samarbejde. Men aktuelt synes jeg den er mere
Latest posts Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning Med hiv og sving over den digitale kløft