|||

Forretningsidé: Grøn podcast-hosting

Jeg kiggede idag med på et webinar om digitalisering og verdensmål, og til sidst spurgte oplægsholderen (Trine Plambech fra Alexandra Institutet, som også snart kan høres i en kommende episode af DataSnak), om vi havde ideer til grøn digitalisering i vores egen branche?

Og der blev jeg så lige inspireret til at overveje, om der måske kunne være penge i at tilbyde podcast-hosting, som kun benytter grønne datacentre, altså datacentre som udelukkende bruger grøn energi?

Jeg ved ikke om det er noget jeg selv skal kaste mig ud i, men jeg håber da at en af de eksisterende hosting-tjenester kunne finde på at gøre det til et selling point.

(Sig endelig til, hvis du falder over hosting-tjenester, som allerede arbejde med ideen!).

Up next Ups, nu gjorde jeg det igen Det sker heldigvis ikke så tit, at jeg går ind på Netdoktor - men nu kom jeg altså til det igen. Og som altid betyder det, at selv de mindste, men hovsa hvad kom der lige der
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh