|||

Fordybelsens År

For en måneds tid siden erklærede jeg 2019 for nysgerrighedens år, og har forsøgt mig lidt med hashtagget #nysgerrig19 på Twitter.

Jeg har endda lavet en slags logo 😀

Men jeg er jo altid grundlæggende i tvivl om alting, og kan se de fleste fænomener og meninger fra flere sider.

Derfor tænker jeg også, at selvom det jo er vigtigt at holde sig nysgerrig og opsøge ny viden og nye ideer, så er det lige så vigtigt at huske at fordybe sig og ikke bare rende efter alt, hvad man lader sig distrahere af.

Jeg lod mig blandt andet inspirere af denne artikel hos TreeHugger

Up next Eksistentialistisk livs-guide Jeg faldt for nylig over The existentialist’s reluctant guide to life Som med al den slags web-baseret lommefilosofi skal den nok tages med et gran Dyr, dyr musikoplevelse…
Latest posts Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for?