|||

Fordybelsens År

For en måneds tid siden erklærede jeg 2019 for nysgerrighedens år, og har forsøgt mig lidt med hashtagget #nysgerrig19 på Twitter.

Jeg har endda lavet en slags logo 😀

Men jeg er jo altid grundlæggende i tvivl om alting, og kan se de fleste fænomener og meninger fra flere sider.

Derfor tænker jeg også, at selvom det jo er vigtigt at holde sig nysgerrig og opsøge ny viden og nye ideer, så er det lige så vigtigt at huske at fordybe sig og ikke bare rende efter alt, hvad man lader sig distrahere af.

Jeg lod mig blandt andet inspirere af denne artikel hos TreeHugger

Up next Eksistentialistisk livs-guide Jeg faldt for nylig over The existentialist’s reluctant guide to life Som med al den slags web-baseret lommefilosofi skal den nok tages med et gran Dyr, dyr musikoplevelse…
Latest posts Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde