|||

Flade sider

Jeg har besluttet mig for et lille halv-relevant firmaprojekt her i forsommeren:

Jeg vil se om jeg kan finde en god løsning til at lave podLAB.dk og ahnissen.dk som “flade sider”, i stedet for de Wordpress-installationer jeg har i dag?

Bloggen her kører jo i txt-filer fra Dropbox til Blot.im, og det er ret niffigt - så jeg vil i virkeligheden gerne have noget tilsvarende nemt til de andre to sites.

Wordpress er jo fint, men kan alt for meget til mit behov - jeg skal stort set bare kunne lægge lidt om mig selv og hvad jeg laver ud på nettet, så folk kan læse lidt og (forhåbentlig) kontakte mig.

Jagten er gået ind - hvis du har gode bud, så sig endelig til, fx til @4nd3rs på Twitter.

Up next Snegl på vejen Podcast-tip til folket Jeg har et stykke tid gået og boblet lidt over at skrive en ugentlig anbefaling fra podcast-land - og nu skal det være! #podcasttip Anbefalingen kan
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh