|||

Fireårs gåturs-jubilæum

I dag rundede jeg så fire år, hvor jeg hver evig eneste dag har gået minimum 10 km.

Det tillader jeg mig lige at være lidt stolt over…

1460 dage1460 dage

Up next Craft - en investering i udvikling I de sidste par måneder har jeg været supernysgerrig på udviklingen af den nye note-app Craft. Jeg er ellers seriøst glad for Bear-appen, som jeg Nyt hovedgear
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh