|||

Fedt nok…

Forleden var jeg kæk nok til at prale med, at jeg nu 5 år i træk har gået minimum 10 kilometer om dagen, hver eneste dag.

Så er det vel også rimeligt nok, at jeg også deler, at jeg til gengæld i dag er det tungeste og fedeste, som jeg har været i de 11 år jeg har tracket min vægt og fedtprocent.

Suk.

Og ja, der er masser af ting jeg kunne sige til mig selv.

Det er stadig ikke noget, der bare minder om at være sundhedsmæssigt problematisk.

Det er ikke godt at fokusere så meget på vægt.

Og bla bla bla.

Faktum er, at jeg har det dårligt med fornemmelsen af den ekstra vægt der har sneget sig på de sidste par år, og jeg bliver nødt til at gøre noget ved det.

Det er simpelthen en mental belastning, der hele tiden irriterer og frustrerer, hver dag.

Jeg er dog så voksen (ha!) efterhånden, at jeg godt kan sige til mig selv, at det er et marathon, ikke en sprint.

Så ingen radikale kure eller kostplaner – i stedet en gradvis omlægning af spisningen, og ikke mindst nedtrapning af de kolossale mængder af nødder jeg spiser.

Nu må vi se hvordan det går. Forhåbentlig den rigtige vej, og så kan jeg løbende justere spisningen.

Jeg har nok behov for relativt hurtigt at se en positiv udvikling til at give mig lidt ekstra motivation, men jeg håber også at have overskud til at sige “pyt”, hvis (når!) det ikke går den rigtige vej.

Ja, jeg er en 50-årig mand, der stadig går uforholdsmæssigt (og usundt) meget op i sin vægt.

Men i det mindste ved jeg det godt selv…

Up next Mikrofonmisbrug Tracking history
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh