|||

Et eller andet…

…skal man jo ha’ tiden til at gå med.

Så jeg laver hastighedstest af mit wifi 12-15 gange om dagen, for at samle data til supportsagen hos min router-pusher.

Jeg har nemlig fuldt hul igennem på det kablede net, men mine trådløse download-hastigheder er konsekvent på ca 40-60 procent af mine upload-hastigheder.

Og det synes jeg er mystisk, og ingen har rigtig kunne forklare det.

Jeg har været igennem alle the usual suspects uden held.

Anyway, det bruger jeg så isolationsdagene til. Hey ho.

Up next Det må du ikke sige “Shit, shit, shit!” Det sidste man har lyst til at høre en VVS’er sige, når han er ved at lave radiatoren i soveværelset… Digital hverdag
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot