|||

Et eller andet…

…skal man jo ha’ tiden til at gå med.

Så jeg laver hastighedstest af mit wifi 12-15 gange om dagen, for at samle data til supportsagen hos min router-pusher.

Jeg har nemlig fuldt hul igennem på det kablede net, men mine trådløse download-hastigheder er konsekvent på ca 40-60 procent af mine upload-hastigheder.

Og det synes jeg er mystisk, og ingen har rigtig kunne forklare det.

Jeg har været igennem alle the usual suspects uden held.

Anyway, det bruger jeg så isolationsdagene til. Hey ho.

Up next Det må du ikke sige “Shit, shit, shit!” Det sidste man har lyst til at høre en VVS’er sige, når han er ved at lave radiatoren i soveværelset… Digital hverdag
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning