|||

Endnu en test

Jeg leder lige efter det rigtige workflow - det skal jo helst være så gnidningsfrit som muligt - og tror søreme jeg har fundet endnu et sted, hvor Hazel kan være den lille hjælper i hverdagen

Up next Stadig lidt at lære Det er dejligt enkelt at fifle med txt-filer og sådan - men der er vist lige nogle formaterings-tricks jeg skal lære, så mine posts bliver korrekt Endnu en test fra Drafts Fordi jeg stadig leder efter den helt rigtige måde at dimse med min mikroblog 😜 Drafts er i øvrigt et superfint lille teksttool til iOS-folket
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning