|||

Endnu en test fra Drafts

Fordi jeg stadig leder efter den helt rigtige måde at dimse med min mikroblog 😜

Drafts er i øvrigt et superfint lille teksttool til iOS-folket

Up next Endnu en test Jeg leder lige efter det rigtige workflow - det skal jo helst være så gnidningsfrit som muligt - og tror søreme jeg har fundet endnu et sted, hvor Åh, de små krøller i hverdagen… USB-C to USB-A Adapter http://kk.org/cooltools/usb-c-to-usb-a-adapter/
Latest posts Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde