|||

Endnu en rundtur

Der er flere kategorier af apps, hvor jeg jævnligt søger nye græsgange i jagten på forbedring - eller vender tilbage til gamle kendinge i håbet om at de har lavet om på det, der fik mig til at forlade dem engang.

Task managers, noteprogrammer og kalendere er bare nogle af dem.

Senest har jeg været på jagt efter den bedste rss-læser til mine behov - der blandt andet for tiden inkluderer nødvendigheden af nemt at kunne gemme til tjenesten Notion, som jeg bruger i et projekt-samarbejde med en kollega.

En fin anmeldelse i Macstories fik mig til at tjekke Unread 2 - som jeg tidligere har afprøvet - og det er tæt på. Men skal jeg skifte fra Lire, mit aktuelle weapon of choice, så kræver det altså lige lidt mere. For eksempel ville en standalone app til macOS nok kunne være tungen på vægtskålen.

PS. Rss-jagten fik mig så i øvrigt til - igen-igen - at skifte fra Pocket tilbage til Instapaper, for 13. gang eller deromkring. Hvis jeg dog bare kunne få lov til at kombinere de to, og tilføje en enkelt feature eller to…

Up next Rejse-revival - farvel, Indien For 30 år siden i dag sagde vi farvel til Indien for at drage videre mod Thailand. Vi spiste lidt toast og den værste porridge endnu oplevet. Så Appen der leder efter en udfordring På samme tid som jeg har svært ved at finde de helt rigtige apps til opgaver, aftaler og noter, så er der også apps der ser ultracool ud, men som
Latest posts De sidste eventyr i Alperne Flere Alpe-eventyr På eventyr i Alperne I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen