|||

Endnu en omgang Beatles-fix

Er igang med tredje gennemkig af Beatles-doku’en Get Back (selvom jeg snyder lidt og springer nogle minutter frem en gang imellem).

Hvis jeg kunne teleportidsrejse ville jeg SÅ gerne have været med i studiet i ’69, men nu har vi så en 13 timers miniserie på Disney Plus som giver en god bid af stemningen.

Jeg har simpelthen tårer i øjnene halvdelen af tiden, fordi de er så musikalske og søde og komplekse, og fordi det bare var en fantastisk epoke…

Up next Alternativt tema for 2023 Regntæt jakke
Latest posts Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde