|||

Endnu en omgang Beatles-fix

Er igang med tredje gennemkig af Beatles-doku’en Get Back (selvom jeg snyder lidt og springer nogle minutter frem en gang imellem).

Hvis jeg kunne teleportidsrejse ville jeg SÅ gerne have været med i studiet i ’69, men nu har vi så en 13 timers miniserie på Disney Plus som giver en god bid af stemningen.

Jeg har simpelthen tårer i øjnene halvdelen af tiden, fordi de er så musikalske og søde og komplekse, og fordi det bare var en fantastisk epoke…

Up next Alternativt tema for 2023 Regntæt jakke
Latest posts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline