|||

En af de gode dage

Jeg har flere gange nævnt at der både er opture og nedture som selvstændig. Men selvom det måske er mest naturligt at tale om de store udfordringer eller de største sejre, så skal man også huske bare at nyde de helt almindeligt gode dage.

Og sådan en har det været i dag.

Ikke noget fantastisk, bare fine små opgaver der gik okay, blandet sammen med lidt kedelig rutine - et passende mix af hygge, fokus, overspring, flow og små pauser.

Nåja, og så har mit nye mikrokontor jo fået bord, der søreme også kan køres op til at blive et standing desk 👍

Såååå stoooor…Såååå stoooor…

Up next Mini-kontor Idag fejrede vi fødselsdag
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning