|||

En af de gode dage

Jeg har flere gange nævnt at der både er opture og nedture som selvstændig. Men selvom det måske er mest naturligt at tale om de store udfordringer eller de største sejre, så skal man også huske bare at nyde de helt almindeligt gode dage.

Og sådan en har det været i dag.

Ikke noget fantastisk, bare fine små opgaver der gik okay, blandet sammen med lidt kedelig rutine - et passende mix af hygge, fokus, overspring, flow og små pauser.

Nåja, og så har mit nye mikrokontor jo fået bord, der søreme også kan køres op til at blive et standing desk 👍

Såååå stoooor…Såååå stoooor…

Up next Mini-kontor Idag fejrede vi fødselsdag
Latest posts Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist