|||

En af de gode dage

Jeg har flere gange nævnt at der både er opture og nedture som selvstændig. Men selvom det måske er mest naturligt at tale om de store udfordringer eller de største sejre, så skal man også huske bare at nyde de helt almindeligt gode dage.

Og sådan en har det været i dag.

Ikke noget fantastisk, bare fine små opgaver der gik okay, blandet sammen med lidt kedelig rutine - et passende mix af hygge, fokus, overspring, flow og små pauser.

Nåja, og så har mit nye mikrokontor jo fået bord, der søreme også kan køres op til at blive et standing desk 👍

Såååå stoooor…Såååå stoooor…

Up next Mini-kontor Idag fejrede vi fødselsdag
Latest posts En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist Tot – uden knold Musik i listeform Close but no Korte noter – nu i Obsidian Man trækker i en løs tråd… Korte noter Hvilested med hvileplads Tekstet for poesihæmmede Blad i forårssol Anti-mål Grundstofdag har fået sin egen side Nostatrip med troubaduren Har jeg nævnt at jeg godt kan lide tåge Hyg og Byg i Billund Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg