|||

Dyr, dyr musikoplevelse…

Hvornår lærer jeg det?

Tilsyneladende aldrig, for i går gik jeg igen til et arrangement i Hifiklubben, hvor vi lyttede god musik på et virkelig, virkelig godt anlæg.

Sådan i klassen lige under den halv million-godt.

Blandt andet inklusive B&W’s halv-crazy 800 D3, der vejer 110 kilo stykket, og lyder fuldstændig sublimt i mine ører.

Nu kan man nok godt klare sig med mindre, men hvis man havde penge og pladsen, så tror jeg at jeg ville gå all-in på high-end

(Hvor lagde jeg nu min LOTTO-kupon?)

Hifidag

Andledningen denne gang var i øvrigt klubbens selvopfundne #hifidag, hvor de i 99 butikker spillede 99 forskellige klassiske albums fra musikhistorien - en glimrende idé, synes jeg faktisk.

Stones-oplevelseStones-oplevelse

På Nørrebro hørte vi Stones’ Let it Bleed, der åbner med det fuldstændigt fantastiske Gimme Shelter.

Hold. Nu. Op.

Bonus

Hvis man lige vil have lidt ekstra kuldegysninger, så tjek YouTube-klippet her fra filmen 20 Feet From Stardom, hvor backing-sangeren Merry Clayton fortæller om dengang hun blev hevet ind for at synge med på Gimme Shelter. Helt fantastisk.

Up next Dyr, dyr musikoplevelse… rusty horse #autogram
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh