|||
dråberdråber
Up next Mobilabonnementer Min erfaring med mobilabonnementer er afgjort begrænset. Jeg fik min første mobil da jeg arbejdede i DR, og med et firmaabonnement som på en eller I need it for my work Som mange nok ved, så er “jamen, jeg skal bruge det til mit arbejde” jo cirka den mest sølle undskyldning overhovedet, når man er “kommet til” at
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh