|||

I need it for my work

Som mange nok ved, så er “jamen, jeg skal bruge det til mit arbejde” jo cirka den mest sølle undskyldning overhovedet, når man er “kommet til” at købe nyt gear.

Derfor holder jeg bare min kæft, mens jeg konstaterer at der pludselig sidder et nyt Apple Watch Series 7 på mit håndled.

Der var dog denne gang mindst én specifik grund til at jeg gerne ville opgradere fra mit to år gamle Series 5 – nemlig at jeg samtidig kunne købe en mobilnet-model, så jeg kan streame podcasts når jeg træner, uden at skulle have telefonen med.

Det er nemlig noget langsomt og besværligt rod at skulle downloade episoder til Uret – og det vil jeg gerne undgå at skulle administrere og bruge tid på. Jeg venter dog stadig på at få aktiveret Ur-abonnementet, så jeg kan ikke melde tilbage endnu om det kører så godt som jeg håber.

Bonus

Det har dog allerede vist sig at være en uventet – men velkommen – bonus, at Uret på de to år er blevet markant hurtigere og langt mere snappy til at reagere på input. Det er en fornøjelse!

Og så synes jeg altså godt at jeg kan se at skærmen er blevet større…

Så – selvom jeg ikke nødvendigvis kan bruge undskyldningen om at et nyt Watch er en del af mit arbejde, så er jeg ganske tilfreds med at have snublet i Apple-butikken. Igen.

Up next Dråber Bond-brag Var i biffen for første gang i månedsvis, og valgte Bond-braget for den fulde Imperial-oplevelse. Men jeg tror jeg er blevet gammel. For det blev
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot