|||

Dobbelt blog-holderi

Der er kryds-posting med fuld skrue i denne uge, her på 4nd3rs.dk.

Jeg har nemlig som et eksperiment gang i en lille tech-blog ovre på bitsnak.dk, som led i en udfordring til SAMDATA HK Podcast, en af mine faste produktions-tjanser.

Læs mere om dét, henne på BitSnak.

Og i forhold til bloggen lige her, så betyder det altså nok, at der kommer 4-5-6 ting her på kanalen, som egentlig stammer fra BitSnak.

Men hey. Det overlever I nok 😎

Up next Aften ved storebælt Giv gaver uden overvågning Dagens post er fra BitSnak, og handler om dimse-gaver: “Vi nærmer os så småt juletid og der skal købes gaver, og i vores miljø bliver der sikkert
Latest posts De sidste eventyr i Alperne Flere Alpe-eventyr På eventyr i Alperne I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen