|||

Det værste er overstået - men

I de sidste par uger har jeg været igennem mindst 3 forskellige slags sygdom og sløjhed - hvilket har været en tosset oplevelse, fordi jeg ellers sjældent bliver syg.

Nu er jeg så på vej ind i den farlige fase, hvor det går bedre nok til at jeg synes jeg bør samle op på alle de ting, jeg ikke har nået, men samtidig ikke godt nok til at jeg egentlig har energi eller mental kapacitet til at løse opgaverne.

Jeg advarer om forvirrede emails, samtaler uden kontekst, lange pauser og momentane udfald i kronologien.

Up next Tårnudsigt Op på vanevognen igen Jeg har været plaget af sygdom de sidste par uger - i en grad så jeg faktisk har måttet bryde nogle vanekæder, irriterende nok. For selvom jeg har
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh