|||

Det værste er overstået - men

I de sidste par uger har jeg været igennem mindst 3 forskellige slags sygdom og sløjhed - hvilket har været en tosset oplevelse, fordi jeg ellers sjældent bliver syg.

Nu er jeg så på vej ind i den farlige fase, hvor det går bedre nok til at jeg synes jeg bør samle op på alle de ting, jeg ikke har nået, men samtidig ikke godt nok til at jeg egentlig har energi eller mental kapacitet til at løse opgaverne.

Jeg advarer om forvirrede emails, samtaler uden kontekst, lange pauser og momentane udfald i kronologien.

Up next Tårnudsigt Op på vanevognen igen Jeg har været plaget af sygdom de sidste par uger - i en grad så jeg faktisk har måttet bryde nogle vanekæder, irriterende nok. For selvom jeg har
Latest posts Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist Tot – uden knold Musik i listeform Close but no Korte noter – nu i Obsidian Man trækker i en løs tråd… Korte noter Hvilested med hvileplads