|||

Det går altid op og ned

Forleden fik jeg den ærgerlige besked, at Teknologiens Mediehus (Ingeniøren) af økonomiske årsager ikke længere kan have mig til at lave Transformator-podcast. Tre episoder tilbage, og så er det slut.

Det er irriterende af mange årsager: dels har det været en fast opgave i knap to år og en solid del af min indtjening, dels har det været en sjov og spændende tjans med gode kolleger, og så har det også været en forholdsvis fin succes, med god feedback og gode lyttertal.

Her tre uger inden sommer er det nok tvivlsomt, om jeg lige får banket nye kunder - endsige nye faste aftaler - op af jorden, så det plager mig lidt.

Men jeg har besluttet mig for, at det nok går altsammen, så selvom jeg har sagt ja til lidt ekstra-opgaver her de næste par uger (lidt panisk er man vel altid), så har jeg tænkt mig at holde sommerferie som planlagt og ikke tænke på det for alvor før til august igen.

Dén plan kommer naturligvis ikke til at holde helt - men ikke desto mindre vil jeg altså prøve ikke at bekymre mig mere end højst nødvendigt…

Up next Temperaturen på internettet Mary Meeker har skrevet sin årlige moppedreng af en rapport om internettets tilstand. Vox har hjulpet os med at koge de over 300 slides ned til en Gensyn! Save the clock tower!
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh