|||

Det evindelige samle-research-projekt fortsætter

Jeg er som altid på jagt efter bedre rutiner - i disse dage handler det om research og bogmærker.

Og ja, jeg også stadig fuldstændig klar over, at det er lidt omsonst at bruge så meget tid på værktøjer, som jeg kunne bruge på at arbejde.

Men jeg betragter det ligeså meget som en hobby, jeg hygger mig med.

Det store spørgsmål for tiden er, om jeg skal finde læderet frem og prøve den nye version af DevonThink?

Vi får se…

Up next Dommer på Open Data Challenge 2019 I dag havde jeg fornøjelsen af at være med i dommerpanelet på Open Data Challenge i Aarhus. Formiddagens pitch og præmieuddeling var den foreløbige Klar til optagelse
Latest posts Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist