|||

Det evindelige samle-research-projekt fortsætter

Jeg er som altid på jagt efter bedre rutiner - i disse dage handler det om research og bogmærker.

Og ja, jeg også stadig fuldstændig klar over, at det er lidt omsonst at bruge så meget tid på værktøjer, som jeg kunne bruge på at arbejde.

Men jeg betragter det ligeså meget som en hobby, jeg hygger mig med.

Det store spørgsmål for tiden er, om jeg skal finde læderet frem og prøve den nye version af DevonThink?

Vi får se…

Up next Dommer på Open Data Challenge 2019 I dag havde jeg fornøjelsen af at være med i dommerpanelet på Open Data Challenge i Aarhus. Formiddagens pitch og præmieuddeling var den foreløbige Klar til optagelse
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning