|||

Der er stadig knas med småkagerne

Nu har jeg set denher slags cookie-formularer tusind gange, og jeg forstår STADIG ikke hvad de mener.

Hvad siger jeg ja til?Hvad siger jeg ja til?

Hvis jeg klikker ‘Acceptér alle’ - er det så kun dem jeg har krydset af, eller alle slags cookies? Det er fuldstændig latterlig dårlig kommunikation.

Har du tjekket hvordan det ser ud på DIT site?

Up next blade Kan man være uafhængig journalist og “indholds-skaber”? Det var emnet i ugens Kortsluttet på P1, hvor jeg havde fornøjelsen af at være med - igen. Og det skal da lige nævnes her på bloggen, der afgjort er
Latest posts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline