|||

Der er kun 24 timer i døgnet

Bare en hurtig tanke fra mit aktuelle eksperiment med ‘timeblocking’ - altså hvor jeg forsøger hver dag at oversætte min opgaver til blokke af tid i kalenderen.

Ideen er naturligvis at se, om jeg har tid til at lave det jeg tror - alternativt justere enten på hvilke opgaver jeg skal lave, eller hvor lang tid jeg kan bruge på dem.

Jeg kan egentlig stadig godt lide konceptet, og arbejder videre med at finjustere det - og her kommer vi så til den hurtige tanke:

Næsten uanset hvor fleksibel jeg synes jeg har lavet min plan, så kommer det bag på mig hvor hurtigt der kan gå 1-2-3 timer i løbet af en dag med ekstra opgaver, emails og andre henvendelser, eller selvfølgelig bare at tingene tager længere tid end jeg havde regnet med.

Sådan en tidsblokket kalender kan hurtigt begynde at ligne Tetris, hvis man ikke passer på…

Up next Her til morgen var det så lidt tåget Kampagne for grundstofdag - igen Nu er det efterhånden 4-5 år siden jeg første gang begyndte at advokere for, at vi fejrer #grundstofdag - uden synderligt held. Men dammit, jeg
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot