|||

Der er kun 24 timer i døgnet

Bare en hurtig tanke fra mit aktuelle eksperiment med ‘timeblocking’ - altså hvor jeg forsøger hver dag at oversætte min opgaver til blokke af tid i kalenderen.

Ideen er naturligvis at se, om jeg har tid til at lave det jeg tror - alternativt justere enten på hvilke opgaver jeg skal lave, eller hvor lang tid jeg kan bruge på dem.

Jeg kan egentlig stadig godt lide konceptet, og arbejder videre med at finjustere det - og her kommer vi så til den hurtige tanke:

Næsten uanset hvor fleksibel jeg synes jeg har lavet min plan, så kommer det bag på mig hvor hurtigt der kan gå 1-2-3 timer i løbet af en dag med ekstra opgaver, emails og andre henvendelser, eller selvfølgelig bare at tingene tager længere tid end jeg havde regnet med.

Sådan en tidsblokket kalender kan hurtigt begynde at ligne Tetris, hvis man ikke passer på…

Up next Her til morgen var det så lidt tåget Kampagne for grundstofdag - igen Nu er det efterhånden 4-5 år siden jeg første gang begyndte at advokere for, at vi fejrer #grundstofdag - uden synderligt held. Men dammit, jeg
Latest posts Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde