|||

Den værste tastataturgenvej i verden

Jeg kan generelt godt lide tastaturgenveje, så jeg slipper for at gribe efter musen eller min trackpad - men der er én genvej, jeg misbruger hele tiden, og som jeg i virkeligheden burde slette fra Mac’ens opsætning.

Cmd+Tab skifter på Mac’en mellem alle de åbne apps, og det er blevet en refleksmæssig overspringshandling, at jeg Tab’er mig rundt mellem programmerne, når jeg lige har et par sekunder hvor jeg lader mig distrahere fra arbejdet.

Det er jo snildt, når jeg rent faktisk lige skal hente noget tekst i Drafts eller tjekke en webside i Safari - men noget rent skrald når jeg i stedet lige kommer til at dimse hen forbi Twitter eller lige tjekke et feed med nyheder.

Up next Pæn morgen Support Det er sikkert urimeligt, men jeg bliver uforholdsmæssigt irriteret, hvis jeg kontakter noget it-support, og synes jeg kommunikerer på en måde der
Latest posts Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for?