|||

Den værste tastataturgenvej i verden

Jeg kan generelt godt lide tastaturgenveje, så jeg slipper for at gribe efter musen eller min trackpad - men der er én genvej, jeg misbruger hele tiden, og som jeg i virkeligheden burde slette fra Mac’ens opsætning.

Cmd+Tab skifter på Mac’en mellem alle de åbne apps, og det er blevet en refleksmæssig overspringshandling, at jeg Tab’er mig rundt mellem programmerne, når jeg lige har et par sekunder hvor jeg lader mig distrahere fra arbejdet.

Det er jo snildt, når jeg rent faktisk lige skal hente noget tekst i Drafts eller tjekke en webside i Safari - men noget rent skrald når jeg i stedet lige kommer til at dimse hen forbi Twitter eller lige tjekke et feed med nyheder.

Up next Pæn morgen Support Det er sikkert urimeligt, men jeg bliver uforholdsmæssigt irriteret, hvis jeg kontakter noget it-support, og synes jeg kommunikerer på en måde der
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning