|||

Den fine balance mellem åbenhed og oversharing

Jeg har forsøgt et par gange i dag at finde en balance mellem at være professionel og pligtopfyldende på den ene side, og så at fortælle rimelig åbent at jeg faktisk er inde i en stresset periode, hvor jeg nogle gange føler at jeg er ved at knække lidt.

Det er grænseoverskridende, og der er afgjort grænser for hvor mange detaljer man skal involvere folk i - men det er blevet modtaget meget fint og accepterende, uden at der er blevet gravet for meget i det.

Og det føles egentlig rart lige at få sagt.

Up next hjemmekontoret i anledning af #medpaaarbejde på Instagram Snap Jeg tror filmen knækkede lidt for mig i dag. Eller - jeg håber, at jeg opdagede sprækken i tide, og kan lappe den før strimlen går i stykker for
Latest posts Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde