|||

Den fine balance mellem åbenhed og oversharing

Jeg har forsøgt et par gange i dag at finde en balance mellem at være professionel og pligtopfyldende på den ene side, og så at fortælle rimelig åbent at jeg faktisk er inde i en stresset periode, hvor jeg nogle gange føler at jeg er ved at knække lidt.

Det er grænseoverskridende, og der er afgjort grænser for hvor mange detaljer man skal involvere folk i - men det er blevet modtaget meget fint og accepterende, uden at der er blevet gravet for meget i det.

Og det føles egentlig rart lige at få sagt.

Up next hjemmekontoret i anledning af #medpaaarbejde på Instagram Snap Jeg tror filmen knækkede lidt for mig i dag. Eller - jeg håber, at jeg opdagede sprækken i tide, og kan lappe den før strimlen går i stykker for
Latest posts Vandretur på den afslappede facon De sidste eventyr i Alperne Flere Alpe-eventyr På eventyr i Alperne I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration