|||

De voksne kan osse være bange

Jeg synes de unge får lov til at slippe afsted med al klima-frygten.

Det kan godt værre jeg har færre år tilbage, men derfor kan jeg vel godt være ved at knække sammen af knugende KlimAngst(tm)?

Up next Tilbage på Instapaper? En eller anden dag bliver jeg nødt til at blive millionær, så jeg kan sætte nogen til at udvikle de apps, der ville passe bedst til mine behov. Jeg Kalender-crack til productivity-junkien
Latest posts Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde