|||

De nye Reminders fra Apple

Den indbyggede todo-app Reminders har fået en opdatering i både macOS og iOS. Og det er jo fint.

Men det irriterer mig voldsomt, at subtasks, der ellers kunne være en nyttig ny funktion, er blevet så begrænset implementeret, at de reelt ikke - for mig - kan bruges til noget (mere end Reminders kunne før).

For eksempel: Hvis man giver en deadline til en subtask, så får man ganske vist en påmindelse på det relevante tidspunkt, men der står intet i den reminder-subtask om, hvor den hører til.

Så hvis jeg fx laver en opgave der hedder “Skriv bog”, og en subtask der hedder “Research person” med deadline i dag kl 13, så får jeg en påmindelse med “Research person” - uden nogen kontekst - og så skal jeg selv huske at den hører til Bog-opgaven.

Så i praksis skal man skrive i hver subtask hvilken hovedopgave den ligger under - ellers kan det hurtigt blive forvirrende.

Hvorfor kan de ikke skrive at den ligger under XYZ task, og at den ligger i ZYX liste (reminders, privat, arbejde, etc)?

Jaja, det er et luksusproblem, og jojo, der er dusinvis af alternative todo-apps og task managers derude - men at bruge den indbyggede har nu nogle fordele, og nu havde Apple jo lige lovet, at deres Reminders-app ligefrem ville blive halv-avanceret…

#førsteverdensproblem

Up next Vejbrød Mappenørderi Jeg går og roder med at lave re-organisering af min mappestruktur på Mac’en (og derfor også i Dropbox og diverse backups). Af en masse forskellige
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh