|||

De bedste tech-forudsigelser om 2019

Jeg tror afgjort han får ret. Helt præcist.

Især september er lige i øjet:

The Unicode Consortium throws caution to the wind and announces official emoji for all sorts of genitalia. Top meme: Instagram will become obsessed with the phrase “get me the beans” and posting selfies with beans.

Some Predictions for the Internet in the Year 2019

#tweet

Up next Jeg poserer da bare lige her Udbrændte millennials Jeg har lige læst den (lange) artikel her om burnout blandt amerikanske millennials. Du ved, den generation som er født ca 1981-1996. Den er måske
Latest posts Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude