|||

Dagens scifi-tip

Jeg læser en del science fiction som pensum til podcasten ScifiSnak, som jeg laver med Jens Poder - men indimellem læser jeg selvfølgelig også science fiction for min fornøjelses skyld 😃

Jeg har lige snuppet Elan Mustais All Our Wrong Todays, og er ganske begejstret!

Den er ikke perfekt - selvom jeg gav den fem stjerner, skulle den nok snarere have haft 4-en-kvart - men den er både underholdende, velskrevet, overraskende og tankevækkende.

Ikke dårligt gået af noget, der basalt set “bare” er en avanceret techno-thriller om tidsrejse, må man sige.

Det er måske især den gennemgående diskussion af vores kollektive forhold til teknologi og fremtid, der løfter romanen.

Det er måske ikke dybt-dybt, men det virker ærligt og rammer i dén grad rent hjem hos mig.

If the world isn’t supposed to be a dazzling acceleration of the postwar generation’s techno-utopian fantasies, then … what? Between futurist manifest destiny and apocalyptic ruin, is there another way?

We need new futures.

Up next Ti-i-i-ime is on my side…håber jeg Jeg har tidligere dimset lidt omkring med tidstracker-apps som Tyme og Toggl og den slags, både for at skabe overblik, for at få en idé om hvorvidt efterårsblad på amager strandvej
Latest posts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline