|||

Dagens scifi-tip

Jeg læser en del science fiction som pensum til podcasten ScifiSnak, som jeg laver med Jens Poder - men indimellem læser jeg selvfølgelig også science fiction for min fornøjelses skyld 😃

Jeg har lige snuppet Elan Mustais All Our Wrong Todays, og er ganske begejstret!

Den er ikke perfekt - selvom jeg gav den fem stjerner, skulle den nok snarere have haft 4-en-kvart - men den er både underholdende, velskrevet, overraskende og tankevækkende.

Ikke dårligt gået af noget, der basalt set “bare” er en avanceret techno-thriller om tidsrejse, må man sige.

Det er måske især den gennemgående diskussion af vores kollektive forhold til teknologi og fremtid, der løfter romanen.

Det er måske ikke dybt-dybt, men det virker ærligt og rammer i dén grad rent hjem hos mig.

If the world isn’t supposed to be a dazzling acceleration of the postwar generation’s techno-utopian fantasies, then … what? Between futurist manifest destiny and apocalyptic ruin, is there another way?

We need new futures.

Up next Ti-i-i-ime is on my side…håber jeg Jeg har tidligere dimset lidt omkring med tidstracker-apps som Tyme og Toggl og den slags, både for at skabe overblik, for at få en idé om hvorvidt efterårsblad på amager strandvej
Latest posts Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde