|||

Corona-sanktioneret overspring

Jeg ved ikke helt om det er en god eller en dårlig ting, men i disse dage hvor alting sejler og kalenderen er noget mere åben end den ellers har været - så er der jo masser af tid til at dimse med apps, tjenester og ny organisering af alt fra txt-filer til bogmærker…

Og så gik dén mandag.

Up next Kogler i morgenlys Tid til at tænke Hvor hurtigt tingene ændrer sig… I sidste uge snuppede jeg disse fine råd fra bloggen Sweet Setup - om at booke tid til sig selv i sin kalender, så
Latest posts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline