|||

CO-togaftryk

Jeg har for første gang i lang tid været frem og tilbage til Aarhus på en opgave.

Jeg havde fornøjelsen af at køre første klasse, hvilket jeg gør hvis økonomien tillader det – for bedre plads, og ikke mindst kaffe og vand ad libitum.

I dag opdagede jeg dog, at DSB midlertidigt har indstillet kaffe-leverancen, så det blev en laaaaang, abstinensplaget tur til Aarhus i morges.

Til gengæld var jeg alene i kupeen – og havde i princippet 18-20 pladser for mig selv.

Det var jo rart nok, så jeg ikke skulle lytte til telefonsamtaler eller spekulere over hvem jeg forstyrrede med min kolde tyrker.

Men det fik mig til at overveje, hvor få passagerer der skal være med et gennemsnitligt lyntog, før den enkeltes CO2-aftryk bliver værre end at køre med en gennemsnitlig bil fra København til Aarhus?

Jeg har en klar fornemmelse af at toget ikke var lige så klimavenligt på denne tur som det plejer at være…

Up next dagens arbejdsplads (1) Ventetid Jeg har virkelig et par uheldige dage, hvor folk ikke svarer på mails, dobbeltbooker møder på de tider vi har aftalt interview, eller sender ting
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh