|||
chippen fejrer 7-årsdagchippen fejrer 7-årsdag
Up next Firefox - sniger sig i front Jeg prøver nye browsere, og var egentlig nogenlunde tilfreds med Brave - men havde også et par små klagepunkter. Fx irriterer det mig, at cursoren IA blev løsningen Som jeg antydede forleden, så begyndte den umiddelbare tiltrækning ved Typora-appen til Markdown-redigering hurtigt at falme - og i stedet vendte
Latest posts Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for?