|||

Blød og giftig fødselsdag…

Så er det blevet tid til den årlige genudsendelse af min stadigt mere desperate kampagne for at få jer til at fejre #grundstofdag når I har fødselsdag 😜🇩🇰

Jeg kan i øvrigt, efter et år som sølv, se frem til et måske mindre spændende år som 48 Cd - et blødt, blåhvidt og giftigt tungmetal…

Up next Wi-fi wanskeligheder De sidste 3-4 år synes jeg generelt, at jeg har været heldig med netforbindelserne på hoteller og i Airbnb-lejligheder. Men denne gang har vi sgu Nostatrip Jeg er ikke Beatles-fan i den forstand at jeg ved alt om bandet - Lennons yndlingsfarve eller hvilken karakter George fik i 3. klasses
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning