|||

Blæs på

Jeg har fundet ud af, hvordan jeg trods alt kan få blæserne i min ellers totalt cool og tilbagelænede MacBook Pro M1 til at sparke igang…

Jeg troede ellers at det var næsten umuligt at få dem til at larme, efter at have synkroniseret 1TB filer til Dropbox uden at høre en lyd – noget som fik den gamle MBPs ventilation op på max på bare et par minutter.

Men så købte jeg forleden et lyd-plugin, som jeg i øvrigt har været nysgerrig på længe, nemlig iZotope RX8 Audio Editor.

Det er ret fikst til at fjerne klikkelyde, støj og ekko, og i en tid hvor mange optagelser skal laves via Zoom etc, så er det ganske praktisk.

Anyway, når man sådan forsøger at fjerne mundstøj fra en timelang optagelse, så skal jeg ellers love for at det trækker på processorerne 🔥

Alle 8 kerner kom på seriøst overarbejde, og efter 4-5 minutter fik jeg så altså også endelig blæserne at høre 💨

Up next QikReview: iPhone 12 Mini Som opmærksomme læsere vil huske, så blev i jeg i december ejer af en iPhone 12 Mini. Den er bittelille, sort over det hele, og jeg er rigtig glad It Might Get Loud
Latest posts Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude