|||

Blæs på

Jeg har fundet ud af, hvordan jeg trods alt kan få blæserne i min ellers totalt cool og tilbagelænede MacBook Pro M1 til at sparke igang…

Jeg troede ellers at det var næsten umuligt at få dem til at larme, efter at have synkroniseret 1TB filer til Dropbox uden at høre en lyd – noget som fik den gamle MBPs ventilation op på max på bare et par minutter.

Men så købte jeg forleden et lyd-plugin, som jeg i øvrigt har været nysgerrig på længe, nemlig iZotope RX8 Audio Editor.

Det er ret fikst til at fjerne klikkelyde, støj og ekko, og i en tid hvor mange optagelser skal laves via Zoom etc, så er det ganske praktisk.

Anyway, når man sådan forsøger at fjerne mundstøj fra en timelang optagelse, så skal jeg ellers love for at det trækker på processorerne 🔥

Alle 8 kerner kom på seriøst overarbejde, og efter 4-5 minutter fik jeg så altså også endelig blæserne at høre 💨

Up next QikReview: iPhone 12 Mini Som opmærksomme læsere vil huske, så blev i jeg i december ejer af en iPhone 12 Mini. Den er bittelille, sort over det hele, og jeg er rigtig glad It Might Get Loud
Latest posts Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde