|||

Beatles-portrætter i LEGO

Jeg nævner bare, at jeg har fødselsdag lige om lidt…

Hint, hint.

Up next Asfaltbær asfaltbær Grundstofdag 2020 - jeg fylder indium Så har jeg søreme fødselsdag igen - også kendt som tidspunktet, hvor jeg forgæves forsøger at lokke danskerne med på at fejre grundstofdag. Jeg har
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh