|||

Backup-balladen fortsætter

Hold. Nu. Op.

Jeg har gennem årene brugt alt for mange timer på at forsøge at designe den optimale backup- og sync-strategi, og bare siden i går har jeg så bruge mindst 3 timer mere…

Der kommer nye tjenester, jeg laver lidt om på mine mappestrukturer, og så videre - altsammen noget, der kan være med til at påvirke hvordan jeg synes tingene skal hænge sammen.

Som med så mange andre ting af den slags bliver det en besættelse, og der er sjældent meget andet at gøre end at vente en uges tid til det går over - og evt. håbe at jeg ikke når at bruge alt for mange penge inden fornuften vender tilbage, så jeg kan tage en bare nogenlunde rationel beslutning.

Up next Sisyfos Digitalis De flester kender sikkert det med at have et projekt, der bare aldrig rigtig bliver færdigt. Sådan ét har jeg i hvert fald. Det hedder backup. Jeg Hotel-Fi Det er ikke mange år siden, at wifi på hoteller var en sølle omgang, hvor hele etager sloges om 3-4 Mbit ned og 512 Kbit op. Men oftere og oftere
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh