|||

Sisyfos Digitalis

De flester kender sikkert det med at have et projekt, der bare aldrig rigtig bliver færdigt. Sådan ét har jeg i hvert fald.

Det hedder backup.

Jeg bliver tilsyneladende ALDRIG rigtig tilfreds med min backupløsning til både hverdags-filer, arkiv, musik, fotos og så videre.

Cirka to gange om året - typisk som overspringshandling når jeg har rigtig travlt - kaster jeg mig ud i at undersøge nye muligheder, lave komplicerede diagrammer, og så videre.

For tiden har jeg et setup der kombinerer Dropbox, min NAS og Backblaze B2 (og en ekstern disk eller to), men det swinger bare ikke helt.

Jeg ved bare ikke lige hvad alternativet er - ikke mindst fordi alting jo er integreret på en måde, så hvis jeg først begynder at hive i en lille tråd et sted, så trevler hele systemet op.

Så lige nu prøver jeg alt hvad jeg kan at holde fingrene for mig selv, i hvert fald indtil sommerferie, hvor jeg har lidt bedre tid til at dimse.

Men jeg ved godt, at det aldrig holder op.

Up next Hi-res Nå, så kom jeg til at købe en 4K-monitor til kontoret. Og jeg har ikke fortrudt et øjeblik. Det er ret fantastisk at alting bare er sprødt og skarpt Backup-balladen fortsætter Hold. Nu. Op. Jeg har gennem årene brugt alt for mange timer på at forsøge at designe den optimale backup- og sync-strategi, og bare siden i går har
Latest posts Vandretur på den afslappede facon De sidste eventyr i Alperne Flere Alpe-eventyr På eventyr i Alperne I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration