|||

Sisyfos Digitalis

De flester kender sikkert det med at have et projekt, der bare aldrig rigtig bliver færdigt. Sådan ét har jeg i hvert fald.

Det hedder backup.

Jeg bliver tilsyneladende ALDRIG rigtig tilfreds med min backupløsning til både hverdags-filer, arkiv, musik, fotos og så videre.

Cirka to gange om året - typisk som overspringshandling når jeg har rigtig travlt - kaster jeg mig ud i at undersøge nye muligheder, lave komplicerede diagrammer, og så videre.

For tiden har jeg et setup der kombinerer Dropbox, min NAS og Backblaze B2 (og en ekstern disk eller to), men det swinger bare ikke helt.

Jeg ved bare ikke lige hvad alternativet er - ikke mindst fordi alting jo er integreret på en måde, så hvis jeg først begynder at hive i en lille tråd et sted, så trevler hele systemet op.

Så lige nu prøver jeg alt hvad jeg kan at holde fingrene for mig selv, i hvert fald indtil sommerferie, hvor jeg har lidt bedre tid til at dimse.

Men jeg ved godt, at det aldrig holder op.

Up next Hi-res Nå, så kom jeg til at købe en 4K-monitor til kontoret. Og jeg har ikke fortrudt et øjeblik. Det er ret fantastisk at alting bare er sprødt og skarpt Backup-balladen fortsætter Hold. Nu. Op. Jeg har gennem årene brugt alt for mange timer på at forsøge at designe den optimale backup- og sync-strategi, og bare siden i går har
Latest posts QikReview – Dune 2 QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde