|||

AutomatiseringsSnak

Idag havde jeg en god nørdesession om automatisering med hr. Jens Poder, kendt selvfølgelig fra podcasten ScifiSnak – som måske en dag skal suppleres af AutoSnak?

Naeh, det bliver nok forvirrende…

Hvorom alting er så fik vi en fin lille tur rundt om brugen af alt fra AI-API’er i Obsidian og fede Shortcuts på Apple-dimserne, til Drafts-actions og generelle fokusflows.

Det bliver næppe sidste AutoSnak.

Up next Badass græskar Keep your hands off the Stash Ligesom jeg altid allerede er på udkig efter spændende nye planlægnings-apps, så er jeg også altid parat til at blive fristet af nye note-tjenester.
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh