|||

Arbejdsflow-planlægning, del 17

Ja, så har jeg for 17. gang (i år) brugt alt for mange timer på ikke at finde en løsning på hvordan jeg kan tilrettelægge mit arbejdsflow til indsamling, læsning, processering og anvendelse af artikler og anden research til mine mange projekter.

Det er FULDSTÆNDIG uoverskueligt for mig lige nu, og jeg er på depressionens rand.

Jeg jo igennem tiden prøvet et utal at tjenester og værktøjer, uden at finde det rigtige. Og i dag tog jeg så lige en tur mere.

Pocket, Instapaper, Pinboard, Goodlinks, Articles, Readling List, Reeder, etc. etc.

Alle kan noget af det jeg vil, men ingen kan det hele, og når jeg så alligevel tror jeg har fundet et godt kompromis med én af de mange tjenester, så dukker der som regel en total dealbreaker op.

Basalt set handler det jo om, at jeg gerne vil sikre mig, at jeg finder det gode indhold derude, får det læst og tygget igennem, og så brugt det i nyhedsbrev, podcast eller hvor det nu giver mening.

Men så er der bare lige det med tagging, highlights, organisering, deling, notetagning, arkivering, søgning og alle de andre funktioner, som vil gøre processen nemmere og bedre.

Og dér har jeg altså – stadig – ikke fundet det rigtige flow.

Så tilbage til tegnebrættet – og denne gang tror jeg, at jeg vil forsøge at starte lidt forfra. Det er næppe en god idé at slette alting (selvom jeg har lyst til det) og begynde fra bar bund, men jeg vil dog alligevel prøve at vende bøtten og spørge mig selv, hvad jeg egentlig har behov for i mine arbejdsprocesser?

Hvor finder jeg mine input? Hvordan skal jeg læse det? Skal det organiseres? Er der et midlertidigt og et mere permanent arkiv? Etc. etc.

Bagefter kan jeg så forhåbentlig gå til projekt “Arbejdsflow” med nye indsigter om hvilke funktioner jeg rent faktisk har brug for at kunne udføre – og hvilke apps og tjenester jeg skal bruge.

(Det var egentlig også det jeg troede jeg havde gang i i dag, men jeg har bare kørt i ring, og er ikke kommet meget længere end at genbesøge Pocket og forsøge at lave en ny strategi for hvordan jeg gemmer research-stof i Craft).

Suk, suk og atter suk.

Up next Stik nummer 2 💉💉=👍 Hvis jeg vandt i Lotto… Jeg er tydeligvis ved at blive gammel og glemsom. Men jeg nærmer mig også med hastige skridt at fylde tin (#grundstofdag). I dag sad jeg for
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot