|||

For en måneds tid siden lagde jeg kortene på bordet og fortalte at jeg var igang med en slags slankekur.

Den korte version er, at jeg i nogle måneder har haft som mål at veje det samme som 50-årig, som jeg vejede da jeg var 25 – nemlig 75 kilo.

(Egentlig havde jeg håbet at komme ned på 72-73, men dét projekt kørte af sporet i foråret – primært pga. stress, tror jeg).

Men i dag, lørdag, var det så sidste officielle vejning inden jeg runder de halvtreds, og det er faktisk lykkedes at komme ned under de 75 kg.

Mere præcist lød vægten i dag på 74.6. Så – bingo!

Jeg planlægger dog at fortsætte spiseplanen nogle uger endnu, og så går jeg efter at stabilisere mig omkring 73-74 kilo.

Jeg skulle jo helst også kunne holde vægten, når jeg fylder 60…

Up next Hvis jeg vandt i Lotto… Jeg er tydeligvis ved at blive gammel og glemsom. Men jeg nærmer mig også med hastige skridt at fylde tin (#grundstofdag). I dag sad jeg for Grundstofdag 2021 - Anders fylder tin Det er blevet tid til den årlige kampagne for konceptet #grundstofdag - naturligvis fordi jeg i dag fejrer min egen. Denne gang fylder jeg ‘tin’ -
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot