|||

For en måneds tid siden lagde jeg kortene på bordet og fortalte at jeg var igang med en slags slankekur.

Den korte version er, at jeg i nogle måneder har haft som mål at veje det samme som 50-årig, som jeg vejede da jeg var 25 – nemlig 75 kilo.

(Egentlig havde jeg håbet at komme ned på 72-73, men dét projekt kørte af sporet i foråret – primært pga. stress, tror jeg).

Men i dag, lørdag, var det så sidste officielle vejning inden jeg runder de halvtreds, og det er faktisk lykkedes at komme ned under de 75 kg.

Mere præcist lød vægten i dag på 74.6. Så – bingo!

Jeg planlægger dog at fortsætte spiseplanen nogle uger endnu, og så går jeg efter at stabilisere mig omkring 73-74 kilo.

Jeg skulle jo helst også kunne holde vægten, når jeg fylder 60…

Up next Hvis jeg vandt i Lotto… Jeg er tydeligvis ved at blive gammel og glemsom. Men jeg nærmer mig også med hastige skridt at fylde tin (#grundstofdag). I dag sad jeg for Grundstofdag 2021 - Anders fylder tin Det er blevet tid til den årlige kampagne for konceptet #grundstofdag - naturligvis fordi jeg i dag fejrer min egen. Denne gang fylder jeg ‘tin’ -
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh