|||

2000 dage i træk

Jeg er stadig ubeskedent stolt – og lidt skræmt – over hvor lang tid jeg hver evig eneste dag har gået minimum 10 kilometer (inklusive et par dage med COVID-19 i vinter).

Og ja, jeg medregner turen ud til kaffemaskinen og ned i supermarkedet og så videre, men…10 kilometer er 10 kilometer 😜

I dag rundede jeg så 2000 dage i træk, hvilket svarer til liiige knap 5-et-halvt år.

Dap, dap, dapDap, dap, dap

Der står ganske vist 10.000 skridt på det lille badge her fra mit Apple Watch, men det er bare af vanetracking-tekniske årsager – det er altså 10 kilometer, plus det løse.

I gennemsnit går jeg 13-14.000 skridt om dagen, hvilket svarer til 11-12 kilometer.

Jeg tillader mig lige et lille klap på skulderen, og glæder mig så i øvrigt til at skulle på vandreferie om et par uger 👣

Up next Hjemmebiografen vinder…for det meste Jeg kvier mig egentlig ved at indrømme det, for i mange år var jeg ivrig biografgænger, og så film i biffen mindst en gang om ugen. Men i de senere HomePod Mini-eksperiment Som regel synes jeg faktisk, at jeg er ganske god til at lave research på mine køb – ofte i en grad så jeg ender med ikke at købe noget. Men i den
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh