|||

2000 dage i træk

Jeg er stadig ubeskedent stolt – og lidt skræmt – over hvor lang tid jeg hver evig eneste dag har gået minimum 10 kilometer (inklusive et par dage med COVID-19 i vinter).

Og ja, jeg medregner turen ud til kaffemaskinen og ned i supermarkedet og så videre, men…10 kilometer er 10 kilometer 😜

I dag rundede jeg så 2000 dage i træk, hvilket svarer til liiige knap 5-et-halvt år.

Dap, dap, dapDap, dap, dap

Der står ganske vist 10.000 skridt på det lille badge her fra mit Apple Watch, men det er bare af vanetracking-tekniske årsager – det er altså 10 kilometer, plus det løse.

I gennemsnit går jeg 13-14.000 skridt om dagen, hvilket svarer til 11-12 kilometer.

Jeg tillader mig lige et lille klap på skulderen, og glæder mig så i øvrigt til at skulle på vandreferie om et par uger 👣

Up next Hjemmebiografen vinder…for det meste Jeg kvier mig egentlig ved at indrømme det, for i mange år var jeg ivrig biografgænger, og så film i biffen mindst en gang om ugen. Men i de senere HomePod Mini-eksperiment Som regel synes jeg faktisk, at jeg er ganske god til at lave research på mine køb – ofte i en grad så jeg ender med ikke at købe noget. Men i den
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot