|||

14.190 skridt om dagen

Så kan jeg søreme igen fejre jubilæum for min ubrudte kæde af daglig gang. Idag markerer nemlig det syvende år, hvor jeg HVER ENESTE dag har gået minimum 10 kilometer.

Principielt tracker jeg i Streaks “bare” 10.000 daglige skridt (det er det man ser på billedet nedenfor, hvor jeg altså har snuppet 2556 dage i træk) – men i praksis er jeg EKSTREMT varsom med at sørge for, at jeg også dagligt runder de 10 km i tilbagelagt distance.

Og for en god ordens skyld – ja, det er inklusive alle de meter jeg går på kontoret, mellem stuen og køkkenet, i supermarkedet når jeg køber ind, og så videre. Det hele tæller med.

7 års gåture7 års gåture

I denne anledning har jeg gravet en smule dybere i tallene.

Mine data fra Apple Health viser således, at jeg i gennemsnit i de 7 år har gået 14.190 skridt om dagen.

Det svarer til 11.6 kilometer daglig, og sammenlagt bliver det til lige omkring 29.650 km (incl. en ekstra dag i skudåret 2020!)

Det er trekvart gang rundt om kloden (ved Ækvator), eller en tur fra København til Houston via Sydney.

Det betyder også, at hvis jeg ellers kan klare at fortsætte, så vil jeg lidt inden 10-årsjubilæet også runde de 40.000 km, og en distance som i princippet kunne have ført mig hele vejen rundt om kloden.

Det føles som om jeg jinxer det ved at skrive det, men jeg må indrømme at jeg efterhånden er begyndt at se det som mit (foreløbige) mål.

Og spørg mig ikke hvorfor det er så vigtigt, at det skal være en ubrudt kæde af dage. Sådan er det bare.

Vi får se hvor længe benene holder.

Up next Christiansborg i tåget morgenlys Harddisk-jubilæum
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning