|||

Årets firmajulegave fra mig selv til mig selv

podLAB laver mange sjove ting, men mit kæreste con amore-projekt er jo dog nok stadig work.flow, min podcast om hvad vi arbejder med, hvordan vi arbejder og hvilke værktøjer vi bruger.

Og jeg slipper næppe heller uden om, at jeg bare er evigt fascineret af apps og tjenester der hævder at kunne hjælpe os med at løse hverdagens opgaver nemmere, hurtigere eller smartere. (Også selvom jeg ved det næppe særlig ofte faktisk er tilfældet).

Så derfor er jeg rigtig glad for, at chefen i år har annonceret, at julegave-bonussen til medarbejderen er fuld licens til hele striben af OmniFocus-apps - todoliste-projektstyrings-tjenesternes Rolls Royce.

Jeg glæder mig som en lille dreng til at dimse med huskelister, tags, projekter og deadlines i ferien, så jeg er klar til at møde 2019 med en plan!

Og ja, så ved vi godt at ingen plan nogensinde overlever mødet med virkeligheden, men…lad mig nu leve lidt med drømmen, okay?

PS. De har annonceret, at de snart introducerer en abonnements-model, og jeg er ikke endnu sikker på om jeg vil købe eller koble mig på endnu en pengesuger, så måske lægger jeg ud med de 14 dages trial - vi får se.

UPDATE: Wow, var lige inde at læse reviews i App Store. Der er godt nok mange sure brugere… Mest brok over pris og dårlige oplevelser i forbindelse med opdatering fra tidligere version, men også en del om bugs og knas. Skal jeg genoverveje? Er allerede for nyligt blevet brændt lidt af Keepit, som jeg glemte at afmelde, og nu har abonnement på et år… Det samme skulle helst ikke ske igen…

Up next Tracking igen-igen Der er tracking - og så er der tracking… Som man måske har opdaget, så synes jeg det er ret sjovt - og lejlighedsvis informativt - at tracke data om min kost, aktivitet, søvn og så videre.
Latest posts Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist