|||

Årets firmajulegave fra mig selv til mig selv

podLAB laver mange sjove ting, men mit kæreste con amore-projekt er jo dog nok stadig work.flow, min podcast om hvad vi arbejder med, hvordan vi arbejder og hvilke værktøjer vi bruger.

Og jeg slipper næppe heller uden om, at jeg bare er evigt fascineret af apps og tjenester der hævder at kunne hjælpe os med at løse hverdagens opgaver nemmere, hurtigere eller smartere. (Også selvom jeg ved det næppe særlig ofte faktisk er tilfældet).

Så derfor er jeg rigtig glad for, at chefen i år har annonceret, at julegave-bonussen til medarbejderen er fuld licens til hele striben af OmniFocus-apps - todoliste-projektstyrings-tjenesternes Rolls Royce.

Jeg glæder mig som en lille dreng til at dimse med huskelister, tags, projekter og deadlines i ferien, så jeg er klar til at møde 2019 med en plan!

Og ja, så ved vi godt at ingen plan nogensinde overlever mødet med virkeligheden, men…lad mig nu leve lidt med drømmen, okay?

PS. De har annonceret, at de snart introducerer en abonnements-model, og jeg er ikke endnu sikker på om jeg vil købe eller koble mig på endnu en pengesuger, så måske lægger jeg ud med de 14 dages trial - vi får se.

UPDATE: Wow, var lige inde at læse reviews i App Store. Der er godt nok mange sure brugere… Mest brok over pris og dårlige oplevelser i forbindelse med opdatering fra tidligere version, men også en del om bugs og knas. Skal jeg genoverveje? Er allerede for nyligt blevet brændt lidt af Keepit, som jeg glemte at afmelde, og nu har abonnement på et år… Det samme skulle helst ikke ske igen…

Up next Tracking igen-igen Der er tracking - og så er der tracking… Som man måske har opdaget, så synes jeg det er ret sjovt - og lejlighedsvis informativt - at tracke data om min kost, aktivitet, søvn og så videre.
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh